De projectmanagers

hbzomer

Henk Zomer  –  ICT/IT Manager | Change Manager | Senior Manager

Henk is een senior change manager in het vakgebied IT programma & lijn manager. Hij legt de verbinding tussen de bedrijfsdoelstellingen en IT oplossingen en is te typeren als een Conceptueel denkende doener. Henk is resultaatgericht met aandacht voor de organisatie en de mens. Door ervaring en uitstraling bezit hij natuurlijk leiderschap en is overtuigend en doortastend in crisis en complexe situaties.

Zijn expertise gebieden zijn : ICT lijn management, programma/project management, reorganisaties en fusies, applicatie architectuur -ontwikkeling- onderhoud, in/outsourcing en ICT inkoop, ICT Governance, ICT proces verbeteringen, contractmanagement.

Ervaring in de volgende marktsegmenten:
Lokale en centrale Overheid, Nuts sector, Telecom, ICT dienstverlening, Offshore, Zorg, Onderwijs, Productie, handel, retail

nicoleheuts02

Nicole Heuts  –  Business projectmanager

Nicole is een project manager op hoger management – en directie niveau met ervaring in bedrijfsleven en overheid. Resultaatgericht met aandacht voor politieke belangen en het team. Door brede ervaring weet zij haar ondernemerschap goed te gebruiken om resultaten te boeken voor haar opdrachtgevers. Nicole is een subsidiespecialist op het gebied van nationale en Europese subsidies.

Expertise gebieden:
Nationale en Europese subsidieregelingen, complexe subsidierelaties, projectmanagement, trainen en coachen van subsidiemedewerkers. Advisering en evaluaties subsidiebeleid, bezwaarzaken op het gebied van subsidies, opstellen kaders subsidiebeleid en procesbeschrijvingen t.b.v. implementatie subsidiesysteem of zaakgericht werken .

Facebook Twitter Email