Advies

De professionals van SubsidieCenter werken geruime tijd voor de Nederlandse overheid. Dit betreft zowel gemeenten, provincies als de verschillende ministeries. Hierdoor is SubsidieCenter in staat geweest om veel overheidsspecifieke expertise op te bouwen. De professionals van SubsidieCenter kunnen u snel van advies voorzien over allerlei onderwerpen of deze indien gewenst in uw organisatie implementeren.
De werkwijze van SubsidieCenter kenmerkt zich door een heldere probleemanalyse, duidelijke communicatie en een transparant en beknopt advies. Geen dikke rapporten dus die in onder in de kast belanden en waar niemand wat aan heeft.

Projectmanagement

De professionals van SubsidieCenter zijn gecertificeerd Prince2 projectmanagers. De professionals kunnen in diverse stadia en onderdelen van een project worden ingezet. Van projectondersteuning tot projectmanager. Hierbij kan iemand bij u gedetacheerd worden, maar het is ook mogelijk om op interim basis de werkzaamheden uit te voeren. De resultaatgerichtheid, snelheid, accuratesse en de relatie met onze opdrachtgever is altijd de bindende factor.

Facebook Twitter Email